Predstavujeme nedeľné rodinné služby Božie

Rada by som vám predstavila jedno podujatie, na ktorom sa podieľajú aj učitelia našej školy. Toto podujatie je určené pre každého, kto má rád deti (svoje vlastné aj tie druhé) alebo je sám dieťaťom. Je určené pre rodiny (od kočíka až po invalidnú paličku), a preto ho nazývame rodinnými službami Božími. Býva druhú nedeľu v mesiaci o 10-tej hodine, v našom Evanjelickom kostole v Martine. 

V rámci rodinných služieb Božích na vás a vaše deti čaká bábkové divadlo s „bábkarmi“ Ľubkom, Ivkou, Benjaminom a ich priateľmi Agátkou, Jakubkom, ich rodičmi, babičkou, zvieratkami a samozrejme Biblíkom. Divadielko sa vždy končí krátkou detskou kázňou, pretože kráľovstvo Božie nie je skryté žiadnemu poslucháčovi a dokonca – patrí predovšetkým deťom. Okrem toho sa počas týchto nedieľ naučíte aj piesne, ktoré si niekedy budete pohmkávať až do večera. A zažijete aj chvíľu pre seba, keď sa všetci drobci na chvíľu stratia v Biblickej škole, aby vám niečo pekné vyrobili. 

Týmito riadkami vás srdečne pozývame na naše ďalšie rodinné služby Božie už
10. novembra. Téma služieb Božích sa tentokrát týka každého, kto má strechu nad hlavou – a zároveň chce, aby jeho dom či byt bol miestom, kde prebýva Boh. Tešíme sa na stretnutie s vami.

Rozpis tried na rodinné služby Božie

20. október – trieda 4.C.,
10. november – trieda 4.B.,
8. december – trieda 4.A.,
12. január – trieda 3.B.,
9. február – triedy 1.B. a 1.C.,
8. marec – triedy 3.A. a 1.A.,
19. apríl2.B. a sovičky,
10. máj2.A. a žirafky,
14. jún3.C. a včielky (so žabkami)

Natália Kacianová