Navždy sa zachová v pamäti stužková… aj druhýkrát – 5.BG

16.11.2019 sa uskutočnila stužková slávnosť triedy 5.BG, ktorá bola nepochybne nezabudnuteľným zážitkom nielen pre študentov,  pozvaných hostí, ale aj učiteľov a rodičov. Po slávnostnom nástupe a príhovoroch sa pristúpilo k šerpovaniu a stužkovaniu. Nasledoval rodičovský a učiteľský tanec a po oficiálnom  programe sa všetkým prítomným prihovorila za rodičov pani Holečková so slovami, ktoré v tom okamihu prebehli hlavou všetkým rodičom v sále. Čas, ten sa nedá zvrátiť…

Po slávnostnej večeri samozrejme nemohol chýbať zábavný program, ktorý bol plný vtipných scénok, tanca a paródií slávnych, či televíznych osobností a dokonca aj učiteľov, ktorí si zarepovali. Nechýbalo tanečné vystúpenie Samuela Ondráčka s jeho partnerkou a rovnako tak skvelé herecké (a občas aj tanečné) výkony študentov v TakeMeOut a Tvoja tvár znie povedome. Do zábavného programu boli zapojení aj rodičia v oteckovskom kvíze a kvíz bol pripravený aj pre učiteľov a všetci na konci získali sladkú odmenu.

Záverom večera sa stal polnočný súd, ktorý študenti ukončili rozbitím džbánu a spoločnou piesňou Príbeh nekončí. A tu príbeh naozaj nekončí. Tento večer zanechal v nás ešte pár dní krásnu eufóriu, no čaká nás náročné obdobie a maturity. Tie  sa neuveriteľne rýchlo blížia, a tak z krásnej eufórie vstupujeme do tvrdej reality. Držte nám všetkým palce !!!!!!!!