Jazykový kurz Young Learner Online English lessons

Vážení rodičia a žiaci,

radi by sme Vám opäť sprostredkovali možnosť jazykového kurzu Young Learner Online English lessons zameraný na rozvoj počúvania a rozprávania v anglickom jazyku. Aj tento kurz pre našich žiakov pripravila jazyková škola Norwich Study Centre a taktiež je možné, že naši žiaci budú na hodinách spolupracovať aj so žiakmi z iných krajín EÚ.

Žiaci majú možnosť absolvovať jazykové vzdelávanie so skúseným anglickým lektorom v skupinách od 5 do 14 žiakov. Náš zámer je, aby žiaci boli v samostatných skupinách podľa ročníkov od 5. až po 9. ročník.

Kurz bude trvať od pondelka 22. marca do štvrtku 1. apríla 2021 v čase od 14:00 do 15:00 hod. cez ZOOM aplikáciu. POZOR: vo štvrtok 1. apríla bude vyučovacia hodina aj ráno od 9:00 do 10:00 aj poobede, pretože v piatok je sviatok aj na Slovensku a aj vo Veľkej Británii.

Žiaci budú potrebovať ešte 1 hodinu na samoštúdium, aby na kurze mohli čo najviac komunikovať. Potrebné vybavenie je PC/laptop, kamera, slúchadlá s mikrofónom a stabilné internetové pripojenie.

Cena za dvojtýždňový kurz je 100 GBP (čo je v prepočte cca 113€). Poplatok je potrebné vopred zaplatiť tak, aby prišli na účet anglickej školy pred začiatkom kurzu. Škola z Norwich Vám zašle platobné údaje na mail a vaša platba bude v EUR.

Tentoraz ponúkame dvojtýždňový kurz, pretože z hľadiska efektivity a jazykového napredovania je to lepšie.

V prípade záujmu o kurz, prosíme, aby ste tento formulár vyplnili a odoslali najneskôr do nedele 7. marca 2021 do 18:00 hod.

V prípade akýchkoľvek otázok píšte koordinátorovi Mgr. Ľubošovi Froľovi.