Pozvanie do verejnej zbierky a projektu Dokážeme spolu viac

Milí žiaci, milí rodičia a kolegovia!

Obraciame sa na Vás s výzvou podporiť projekt partnerskej školy.
Evanjelická spojená škola v Liptovskom Mikuláši organizuje športovo-charitatívny projekt Dokážeme spolu viac. Jeho cieľom je podporiť Evanjelickú špeciálnu školu v Červenici a zároveň motivovať ľudí k športovaniu.

Registračný poplatok pre účasť na projekte vo výške 7,- Eur bude použitý na rekonštrukciu sociálnych zariadení v uvedenej škole.
Všetky potrebné informácie k priebehu tejto akcie sú vysvetlené v prílohách.

Ďakujeme.


Vážení riaditelia, milí naši priaznivci,

srdečne Vás pozdravujem.

Naša evanjelická spojená škola pri príležitosti osláv 20. a 30. výročia našich škôl od 1.4.2022 do 30.4.202 realizuje projekt verejnej zbierky s názvom: „Dokážeme spolu viac„, preto si Vás milí kolegovia, páni riaditelia osobne dovoľujem pozvať do tohto projektu.

Motom projektu: Tu som ja, pošli mňa. Izaiáš 6:8 štartujeme športovú súťaž spojenú s verejnou zbierkou s názvom: „Dokážeme spolu viac“ s celoslovenskou výzvou pre všetky evanjelické školy, rodičov a priateľov i priaznivcov športu s cieľom osláviť 20. a 30. výročie evanjelických škôl v Liptovskom Mikuláši, Evanjelickej základnej školy biskupa Jura Janošku a Evanjelického gymnázia Juraja Tranovského pri ich založení. Zbierka je venovaná na prestavbu sociálnych zariadení pre hendikepované hluchoslepé deti v Červenici. Všetky podmienky projektu verejnej zbierky a jej podpory ako aj podmienky súťaže nájdete v prílohe a na webovej stránke školy.

Prihlasovanie je jednoduché, stačí zaplatiť štartovné 7 eur a prihlásiť cez našu webovú stránku. Účastníkom môže byť každý, kto chce s láskou prispieť na dobrú vec, pre postihnuté deti. Všetky informácie nájdete na:  https://esslm.sk/home Verím, že táto obrovská podpora nás všetkých, milí študenti, žiaci, rodičia, priatelia, milí účastníci, naštartuje a my: Dokážeme spolu viac.

Video k zbierke Červenica
 Cervenica-rekonstrukcia.mp4

Verím, vážení riaditelia, že sa projektu radi zúčastníte a podporíme spoločne dobrú vec, čím prispejete aj vy ku krásnej oslave 20. a 30. výročia založenia Evanjelickej základnej školy biskupa Jura Janošku a Evanjelického gymnázia Juraja Tranovského.

Ostávam s pozdravom veľa požehnania

PaedDr. Jana Chaloupková,
riaditeľka Evanjelickej spojenej školy

Evanjelickej základnej školy biskupa Jura Janošku
Evanjelického gymnázia Juraja Tranovského
Komenského 10
031 01 Liptovský Mikuláš