Florbalový turnaj EGMT

Florbalový turnaj, ktorý organizovala Žiacka školská rada, sa konal 11. mája.

Táto akcia bola zorganizovaná za účelom znovu sa vrátiť ku školským tradíciám, ktoré boli na dlhšiu chvíľu pozastavené a stretnúť sa spolu v jednej hale. Chceli sme posilniť kolektívy, medzitriedne vzťahy, zapojiť učiteľov do súťaživého ducha, vydýchnuť si na jeden deň od školských povinností a trochu sa pohýbať. Florbalom si chalani nepotrénovali len kondičku, ale aj rýchle rozmýšľanie a spoluprácu. Síce dievčatá si potrénovali len hlasivky, ale ukázalo sa, kto má dobrý kolektív a silný fanclub.

Veľké pozitívum bolo určite papanie, ktoré malo výborné ohlasy a rýchlo nám zmizlo spred očí. Nabudúce budeme toho musieť vybaviť viac :). Týmto by sme sa chceli poďakovať (kratučká reklama 🙂 ) Vitar Slovakia, Nhabe, pizzeria Sun Martin, Sperto.

Veríme, že akcia bola plusom pre všetkých. Myslíme si, že každému dobre padlo voľno od učenia, zmenené prostredie, čas sa porozprávať inde ako na hodine a dúfame, že učitelia sa zabavili s nami. A opäť gratulujeme výhercom turnaja, povzbudzovačom a ďakujeme všetkým, ktorí sa zúčastnili a užili si deň s nami a trošku inak ako obvykle.

Fotografie.

Žiacka školská rada