Triedny výlet 8.A

6. júna si naša trieda, 8.A, vyrazila na triedny výlet do Trenčína. Hoci bol výlet oznámený veľmi narýchlo, nič, čo by na triednom výlete malo byť, nám neuniklo.

Našou prvou disciplínou bolo cestovanie verejnou dopravou a hľadanie miesteniek, pre niektorých neznáma činnosť. Po úspešnom usadení sa, nás čakala pokojná cesta s príjemným výhľadom na okolitú krajinu.
Ubytovaní sme boli v chatkách a po rýchlom obhliadnutí chatiek sme sa zoznámili s naším “kapitánom”, pádlom a Váhom. Po úspešne zvládnutej lekcii veslovania sme mali sľúbený oddych pri spoznávaní mesta Trenčín a jeho krás. História mesta, Trenčiansky hrad, námestie.

Na druhý deň sme využili naše vedomosti v pádlovaní, všetky sily v rukách a splavovali sme rieku Váh. Rozdelení po skupinkách sme sa postupne posúvali z Dubnice nad Váhom až naspäť do Trenčína. Cestou samozrejme prišli mnohé komplikácie: strata skupiniek z dohľadu, strata obuvi, spálené ramená a nohy, rôzne prekážky na vode a podobne. Unavení sme z posledných síl dorazili na vlakovú stanicu a vybrali sa domov.

Výlet sme si veľmi užili a dúfame, že zábavu mali aj siedmaci, ktorí mali rovnakú destináciu a program ako my.

Evka Žiaková