Ponuka vzdelávaní od Regionálneho centra podpory učiteľov. (ZDARMA)

  • 9.11.2022 o 13:30 – RCPU, P. O. Hviezdoslava 21 (budova Živeny), Martin
    Klub vedenia škôl – určený pre riaditeľov a zástupcov škôl, no vítaný je každý, kto má chuť a záujem spolupracovať a osobnostne a manažérsky rásť (prezenčne). Vypíšte prihlášku.

 

  • 10.11.2022 o 15:00 – RCPU, P. O. Hviezdoslava 21 (budova Živeny), Martin
    Klub moderných učiteľov – stretnutie učiteľov, ktorí sa chcú vzájomne posúvať a vymieňať si skúsenosti. Témou prvého stretnutia bude ako docieliť, aby žiaci na hodinách intenzívnejšie premýšľali. Odpoveďou budú ukážky niektorých myšlienkových rutín, ktoré môžete na hodinách používať (prezenčne). Vypíšte prihlášku.

 

  • 11.  a 25.11.2022 o 17:00 (online cez MS Teams)
    Mentoring, koučing či len ďalší vševed na mojej hodine? – mentoring a koučing sa stále viac spomína v súvislosti so žiakmi i učiteľmi. Na všetky otázky, ktoré sa týkajú mentoringu, odpovieme na našom webinári, kde vám samotné mentorky predvedú, čo je a čo naopak nie je mentoring a koučing a ako môžete túto skúsenosť preniesť aj do svojej výučby. Odkaz na online stretnutie.

 

  • 14.11.2022 o 15:00 (online – odkaz zašleme po prihlásení)
    Slová, ktoré bolia – interaktívne online neformálne stretnutie spojené s diskusiou – ochutnávka témy prevencie a scitlivovania v rôznych oblastiach nášho života so zameraním na elimináciu nenávistných prejavov a zamedzeniu šírenia nenávisti v online a offline priestore. Vypíšte prihlášku.

 

  • 18. a 24.11.2022 o 8:30 – RCPU, P. O. Hviezdoslava 21 (budova Živeny), Martin
    Scratch, aktualizačné vzdelávanie – vzdelávanie je určené pre kvalifikovaných aj nekvalifikovaných učiteľov informatiky predovšetkým na 2., ale aj na 1. stupni ZŠ (prezenčne). Vypíšte prihlášku.