Stužková V.BG

Po dvoch rokoch karantény, čakania a neustáleho presúvania stužkovej ostatných ročníkov, sa konečne pošťastilo tomu nášmu a mali sme možnosť zorganizovať si našu dlho-očakávanú a v triede často preberanú stužkovú.

Príležitosti sme sa samozrejme chopili a začali sme riešiť organizovanie tejto udalosti. Vymýšľaniu programu, vybavovanie výzdoby, stravy, pozývaní učiteľov a množstvu ďalších potrebných “vybavovačiek” sme sa samozrejme nevyhli ani my. Pri organizovaní sa zapájali niektorí viac, iní menej, ale s istotou môžem napísať, že ruku k dielu priložil každý z nás, čo sa potom aj neskôr ukázalo na finálnom výsledku.

Stužková V.BG sa konala 14.10. 2022, v elegantne vyzdobenej jedálni. Zatiaľ čo sme sa my žiaci skrývali v triedach a pripravovali sa na náš veľkolepý príchod, do jedálne sa postupne zbierali všetci rodičia, súrodenci, kamaráti a naši učitelia. Po príchode si mali možnosť kúpiť lístky do tomboly a po ceste na svoje miesta pri stoloch si prečítať na stĺpoch naše a učiteľské výroky, ktoré sa nám podarilo za 4 roky vyzbierať.

Po už spomínanom špeciálnom príchode sa oficiálne začala naša stužková a aspoň kúsok nervozity, ktorú niektorí z nás pociťovali, z nás opadol. Program, ktorý sme si pripravili a zahrali už ostužkovaní, prebehol skvelo a veríme, že všetkých pobavili naše scénky, quiz s triednou pani učiteľkou, tombola s naozaj jedinečnými cenami alebo spoločný tanec so všetkými hosťami. Večer prebiehal bez jedinej chyby, všetko od programu až po skvelé tanečné pauzy šlo podľa našich predstáv. A keď už odbila polnoc a s ňou odišla aj väčšina hostí, konečne sme si všetci naozaj vydýchli. Baby dali dole opätky, chalani uvoľnili kravaty a my sme sa išli ešte zaslúžene a poriadne zabaviť.

Príprava a samotná stužková bola pre nás skvelou skúškou na nervy a nezabudnuteľným zážitkom, ktorý sme si ako trieda užili a veríme že sme neboli jediní.:)

Zuzana Novotná