EGMT CAMP 2023

Prvý týždeň v škole mali prváci EGMT camp, na ktorom sa mali bližšie zoznámiť medzi sebou, ale zároveň aj s učiteľmi a staršími žiakmi (Peer Ministrami) zábavnejšou a zaujímavejšou cestou.

Peer Ministry, mali za úlohu privítať prvákov a predstaviť im našu školu z pohľadu študenta. Pomáhali sme s jednotlivými aktivitami, ktoré mali s učiteľmi alebo sme aj sami niektoré viedli. Boli to predovšetkým teambuildingové aktivity, ktorých hlavnou úlohou je navzájom sa spoznať a utužiť nový kolektív.

Celý týždeň sme boli prvákom prístupní a mohli sa nás pýtať na hocičo čo ich zaujímalo. Mali sme dokonca aj aktivitu- Otázky a odpovede, kde sa nás mohli pýtať na veci, ktoré sa nechcú spýtať pred učiteľmi a pod. Boli sme tam od toho aby sme navodili priateľskú atmosféru a ukázali im aký dobrý, dovolím si povedať, že až kamarátsky vzťah (samozrejme s istou dávkou rešpektu) máme s učiteľmi a že ako škola, žiaci aj učitelia, tvoríme výborný kolektív.

A čo na to prváci?
„Veľmi sa mi páčili aktivity, ktoré boli na campe, maľovanie tričiek, športové aktivity, talentová šou bola najlepšia“. (Andrea)
„Páčilo sa mi Kľačno ako dedina/prostredie. Taktiež boli super akcie a hodiny anj“. (Lukáš)
„Páčilo sa mi, že sme mali príležitosť sa zoznámiť sa so všetkými“. (Timea)
„Bola to pecka! Spoznala som viac s mojimi novými spolužiakmi“. (Vanesa)
„Páčili sa mi večerné súťaže s Peer Ministry. A taktiež zoznamovanie v súťažiach“. (Lukáš)
„Na campe boli najlepší večerný program a vonkajšie hry“. (Patrik)
„Na campe som spoznala nových ľudí, čo bolo celkom fajn. Najviac sa mi páčila aktivita icebreaker“. (Michaela)

Tereza Pirková + prváci