Imatrikulácie

15.11.2023
Náš deň prebiehal v kine Moskva, kde sme si pozreli vzdelávací film k výročiu Dňa boja za slobodu a demokraciu (17.11). Po filme sme si mohli vypočuť krátku diskusiu o tomto významnom dátume zo života p. u. Lackovej a p. u. Hroboňa, s vedením p. u. Mineka.

Po zaujímavej diskusii sme sa posunuli k ďalšiemu kroku, a to privítanie prvákov na našu školu – imatrikulácie. Šikovní tretiaci si pre našich prvákov pripravili rôzne súťaže, kde si medzi sebou porovnávali sily v tímoch. Súťažilo sa v kategóriách šport, hudobníci, vedci, tanec a umelci. Aby to malo nejaký ten šmrnc, pripravili sme si pre prehraté tímy tresty. Nič zlé, všetko v rámci zábavy a slušnosti. Ako posledný bol pripravený kahoot quiz pre všetkých prvákov. Neodolali sme a pridali sme sa takmer všetci zúčastnení. Otázky boli o našej škole a o našich učiteľoch, takže sme sa zabavili, užili si to a samozrejme sme sa niečo zaujímavé aj naučili.

Krok za krokom sme sa posunuli do poslednej časti – odovzdávanie diplomov. Každý z prvákov dostal diplom a stal sa aj “oficiálne“ členom našej školy.

Michelle Petrovičová