Deň otvorených dverí – gymnázium

V mesiaci február, 12.2. – 16.2., nás čakajú Dni otvorených dverí na našej škole. Radi by sme pozvali predovšetkým žiakov, ktorí nemajú skúsenosť s Evanjelickou spojenou školou, žiakov, ktorí nemali možnosť zažiť skvelé prostredie pre štúdium, interakciu s terajšími žiakmi či možnosť nahliadnuť do skutočného vyučovania na našom gymnáziu. Oplatí sa mi vôbec prísť? Otázka, nad ktorou možno niektorí nádejní uchádzači uvažujú, nám zodpovedali naši prváci.


Ja by som odporučila žiakom aby išli na DOD. Mne osobne to dalo veľa, zistila som ako tu prebieha vyučovanie, akí sú tu ľudia a aj učitelia, ako vyzerá interiér školy a aké má škola vybavenie, aká atmosféra vládne na hodinách. Bola som na DOD na viacerých školách a vďaka tomu som sa dokázala rozhodnúť, kde dať prihlášky. Určite je dobré prísť sa pozrieť.
(Andrea)

Určite by som každému kto zvažuje túto školu ako jeho budúce miesto na štúdium odporučil navštíviť. Mne to osobne pomohlo rozhodnúť sa pre túto školu.
(Alessandro)

Zaujalo ma, že na rozdiel od väčšiny škôl, sme na tej našej mohli nahliadnuť do toho „pravého diania“. Mohli sme vidieť, ako jednotlivé hodiny prebiehajú a videli prístup učiteľov ku žiakom. Nič tu teda nebolo vykrášlené a mohli sme si urobiť naozajstný prehľad o už našej škole.
(Vivien)

Určite mi to veľmi pomohlo, videla som školu, priestory, žiakov, učiteľov, mohla som sa pozrieť ako tu vyučovanie prebieha. Zistila som veľa o spôsobe vyučovania a o tom, ako to tu celkovo funguje. Veľmi mi to pomohlo pri vyberaní strednej školy.
(Vanesa)

Na dňoch otvorených dverí som spoznal školu viac, bolo to dobre zorganizované aj čo sa týka návštevy vyučovacích hodín. Bolo dobré, že si to sprevádzali žiaci školy.
(Patrik)

 

PRIHLASOVACÍ FORMULÁR na DOD je aktívny len do naplnenia kapacity.