Vianočný večierok

Dňa 7. decembra naša škola zorganizovala tradičný vianočný večierok, ktorý sa stal nezabudnuteľným zážitkom pre mnohých prítomných. Program sa začal o 17:00, keď sa všetci účastníci zhromaždili v Biblickej škole, kde sme spoločne otvorili vianočný večierok. Po úvodnom privítaní sme mali možnosť užiť si krásne divadelné predstavenie o narodení Božieho Syna, ktoré žiaci predviedli. Po divadelnom predstavení sa spievala prvá pieseň, po ktorej nasledovalo tanečné predstavenie, ktoré rovnako ako divadelné predstavenie všetkých nadchlo. Po tanečnom predstavení sa spievala druhá pieseň, po ktorej sme mali príležitosť dozvedieť sa o sociálnom projekte Plamienok, podporujúci rodiny s deťmi, ktoré sú nevyliečiteľne choré. Táto organizácia je partnerom nášho tohtoročného sociálneho projektu. Boli sme povzbudení k zapojeniu sa a venovaniu pozornosti potrebám tých, ktorí ozaj prežívajú ťažké chvíle. Po prezentácii sociálneho projektu sa spievala tretia a posledná pieseň.

O 18:00 sme sa presunuli do hlavnej budovy, kde sa začala druhá časť programu. Tu sme dostali bližšie informácie o nasledujúcom programe. Zábavná časť večera sa opäť rozvinula, keď sa o 18:20 začala škola tanca a ozdobovanie medovníkov. Všetci sa zapojili do tanečných krokov a tvorivých procesov, vytvárajúc tak ešte väčšiu atmosféru spolupatričnosti. Zároveň ste mohli vidieť aj krásne obrazy či 3D tlačiareň. Večer sme zakončili druhým kolom tanca. Počas celého večera sme mali príležitosť komunikovať s priateľmi a užiť si príjemný čas v spoločnosti ostatných.

Na večierku sme si mohli vychutnať výborné koláče a punč, ktoré boli k dispozícii pre všetkých návštevníkov. Účastníci chválili takýto zážitok. Predávali sa výrobky, vrátane náramkov, náhrdelníkov aj krásnych obrazov. Zisk išiel na podporu sociálneho projektu. Vianočný večierok bol plný radosti, kreativity a zároveň spoločenskej zodpovednosti, čo nám umožnilo zažiť príjemné chvíle počas adventného obdobia.

Všetky fotografie

Pozrite si reportáž TV Turiec z tejto akcie: