Biblická olympiáda

Biblická olympiáda, ktorú každoročne absolvuje niekoľko našich žiakov a študentov je zameraná na preverenie vedomostí v oblasti Starej a Novej Zmluvy. Školské kolo BO sa v tomto školskom roku konalo 15. marca a zúčastnilo sa ho 38 mladších aj starších detí. V prvej kategórii (tretí a štvrtý ročník EZŠ) sa na prvých troch miestach umiestnili žiačky: Ema Evinová, Dorota Hrkútová a Adele Gajdošová. V druhej kategórii (piaty a šiesty ročník EZŠ) prvé tri priečky obsadili: Adrian Natanael Kacian, Nikoleta Perglová a Alžbeta Hašková. V tretej kategórii (siedmy až 9. ročník EZŠ) bolo poradie víťazov nasledovné: Paulína Gergišáková, Tamara Lisá a Pavel Tomka. V kategórii študentov gymnázia sa na prvých troch miestach umiestnila: Rebeka Lisá, Lesia Paulíková a o tretie miesto sa s rovnakým počtom bodov delili Adam Samuel Marko a Sofia Matušková.

Na celoslovenskom kole BO, ktoré sa konalo 4. apríla 2024 v Liptovskom Mikuláši, uspeli na prvých troch miestach nasledovní žiaci:

  • Prvé miesto v 1. kategórii získala Ema Evinová
  • Prvé miesto v 2. kategórii získal Adrian Natanael Kacian
  • Tretie miesto v 4. kategórii získala Rebeka Lisá

Víťazom zo srdca gratulujeme! Ďakujeme im za reprezentáciu našej školy na celoslovenskej úrovni a v ďalších rokoch im prajeme veľa múdrosti a radosti z učenia sa a spoznávania Božieho slova.