Naše futbalové úspechy

Počas tohto školského roka sme sa s chlapcami a dievčatami z 1. stupňa EZŠ zúčastňovali Celoročnej minifutbalovej ligy. Celkovo sme odohrali sedem kôl a v záverečnej tabuľke sme sa umiestnili na 3. mieste. Minifutbalová liga bola završená futbalovým turnajom McDonald cup, kde sme sa v konkurencií 14 škôl martinského okresu umiestnili na krásnom 2. mieste.

Futbalových zápolení sa zúčastnili títo žiaci: Ondrej Ješko, Jakub Gavorník , Dávid Evin, Matej Mikuláš, Samuel Schudich, Júlia Matisová, Michal Bujňák, Sarah Bujňáková, Klára R. Štaffenová, Bruno Knapec, Viktor Vanko, Adam Janovský.


V mesiaci máj sme zo žiakmi 2. stupňa EZŠ a gymnázia absolvovali kvalifikáciu na Turčianske hry mládeže vo futbale. Obe družstvá, starších aj mladších žiakov kvalifikáciu úspešne zvládli a postúpili na záverečný futbalový turnaj THM, kde sa zhodne umiestnili na vynikajúcom 2. mieste.

Za mladších žiakov nás reprezentovali: Martin Budiský, Tomáš Ančic, Bohuslav Balko, Filip Baniari, Samuel Kurucz, Stanislav Luchkai, Matúš Mjartan, Teodor Vanko.

Za starších žiakov: Alessandro Kubány, Maxime Delton, Andrej Janík, Valerián Gontko,
Adrián Sušienka, Alex Žiak, Šimon Matula, Šimon Ďanovský.

Za úspešnú reprezentáciu našej školy im všetkým ďakujeme a želáme aj v budúcom školskom roku veľa podobných úspechov.

Mgr. Marek Raček